Ensin tasa-arvolle arvosanat ja sitten tavarat järjestykseen

21.5.2013
By

 

Syyskuun jäsenilta on torstaina 18.9. kello 17.30 Aurorankadulla. Entinen tasa-arvovaltuutettu, jäsenemme varatuomari Tuulikki Petäjäniemi listaa suomalaisen tasa-arvon plussat ja miinukset. Viisi kutakin eli vähän enemmän kuin Stubbin kolme pointsia. YK:n alaisesta Pekingin kansainvälisestä naiskonferenssista on keväällä kulunut 20 vuotta. Sen toimintaohjelman toteutumista on Suomessakin mitattu maaraportissa.

Lokakuun jäsenilta on keskiviikkona 15.10. kello 17.30 Aurorankadulla. Tällä kertaa mietitään, miten paljon turhaa tavaraa kullakin meistä on kodissamme. Kierrätys on yksi tämän ajan teemoista. Ammattijärjestäjä ja sisustaja Susanne Kousa tulee kertomaan, mistä voisi aloittaa uuden järjestyksen. Hän kertoo myös millaista työtä ammattijärjestäjä tekee.